Doček nove 2011.g u Saborskom

Ovo je jedan mali prikaz novogodišnjeg  dočeka iz Saborskog. Mladi od 10-18 god. su se sami organizirali i u dogovoru sa načelnicom, koja im je odobrila doček u prostorijama općinske vijećnice, jer za sada još uvijek nemaju drugog adekvatnog prostora za druženje, nažalost. Skup je bio prijavljen i PP Ogulin, radi redovnog obilaska kao i pod  budnim okom Načelnice i pojedinih roditelja. Sve je proteklo u naboljem redu i njih 25 je Novu 2011. god. sretno i veselo dočekalo, ostali su do ranih jutarnjih sati, malo i previše ali kako se rijetko uspijevaju zbog škole svi okupljati, odobren  im je produžen doček, čime su se oni na najbolji mogući način zahvalili, plesom, pjesmom i svojim odgovornim  ponašanjem, bez ikakvih incidenata. Općina im je malo i financijski pripomogla, kupnjom sendvića i soka.
Svi su za jednu VELIKU pohvalu. Bilo je još organiziranih dočeka u Saborskom, uglavnom u privatnom aranžmanu, djece do 10 god, dečkiju iznad 18 god., kao i pojedinačnih okupljanja u krugu obitelji i prijatelja.
Točno u ponoć iznad Saborskog su bljeskali vatrometi sa raznih strana, čule su se i petarde, nije bilo nikakvih ozljeda i sve je proteklo u najboljem redu na opće zadovoljstvo.

 

Read More

 

 

925 pogleda