Maškare i Valentinovo u područnoj školi Saborsko

Danas je u našoj područnoj školi održana zabava pod maskama povodom Maškara i Valentinova. Učenicima naše škole  pridružila su se i djeca iz igraonice ¨Sunce¨ zajedno s njihovom tetom gospođom Draženom Galović. Za ovaj dan dječica iz igraonice su darovala školskoj djeci srca sa prigodnom porukom.

Zabavi su nazočili i djelatnici lokalne uprave koja je povodom ovoga dana učenicima darovala krafne. Svima nam je nedostajala načelnica općine, gospođa Đurđica Špehar, koja je zbog poslovnih obaveza bila spriječena.

 

Učenici su zabavu otvorili malim programom koji su sami osmislili i učiteljicama i svima prisutnima priredili jedno ugodno iznenađenje. Program je bio maštovit i jako dojmljiv, s obzirom da je to bio samostalni rad učenika od 1. do 4. razreda.

Read More

Nakon programa uslijedio je ples sa stolicama kojem su se svi nazočni pridružili. Zatim su učenici u parovima plesali s loptom. Pobjednice plesa s loptom su bile Ivana Sertić i Leonarda Matovina. Kako bi se malo odmorili od napornih plesova napravili smo stanku i počastili se krafnama, čajem, grickalicama…Kad smo se odmorili uslijedila  je točka ¨Zvijezde pjevaju¨. Voditeljica programa je bila učiteljica Danijela. Prozivala je učenike, a oni su izlazili na pozornicu i pjevali pjesmu po želji. Program je završio podjelom darova, gdje  su učenici svojim tajnim prijateljima darivali darove s prigodnim porukama.

Svi smo se lijepo zabavili, ugodno družili i te lijepe trenutke zabilježili fotografijama.

Učiteljice Danijela i Marija

 

 

 

692 pogleda