Turnir invalida i branitelja

 

Turnir invalida i branitelja Županija; Karlovačke, Sisačko Moslavačke, Bjelovarsko Bilogorske i Zagrebačke.

Dana 04.06. 2011 održan je međužupanijski turnir invalida branitelja koji je ove godine obilježio jubilarnu petnaestu godišnjicu održavanja u Generalskom Stolu.

Na turniru je sudjelovala i HVIDR-a Saborsko. Natjecanje  se održavalo u disciplinama: šah, stolni tenis, elektronski pikado, viseća kuglana, boćanje te disciplina kuglanje koje se održalo u Ogulinu.

HVIDR-a Saborsko je ovom prilikom ostvarila dobar rezultat u disciplini šah (3. mjesto i brončana medalja pojedinačno). Taj zapažen rezultat postigao je Milan Kovačić te 4. mjesto ekipno u disciplini elektronski pikado  s obzirom da je bilo 19 ekipa to je također izvrstan rezultat naših članova.

Poslije natjecanja održano je ugodno druženje koje su pripremili domaćini iz Generalskog Stola i tom prilikom je predsjedniku HVIDR-e Generalski Stol Juraju Škrtiću uručena zlatna medalja za 1. mjesto koje je osvojio   na prvenstvu Hrvatske u visećoj kuglani  održano u Vodicama prije par tjedana. Medalju mu je uručio predsjednik Lige viseće kuglane gospodin Pintar osobno.

Tekst i foto: Nikola Hodak

 

 

 

578 pogleda