GRATIS KRIJESNICAMA NAGRAĐENA OPĆINA SABORSKO

Za sigurniji korak učenika i ostalih pješaka web portal www.krijesnica.info organizirao je nagradnu igru u kojoj su predstavnici gradova i općina trebali poslati svoju adresu na koju šaljemo 100 GRATIS krijesnica. Gratis krijesnice dobiva «najbrži prst», te je od upravo impozantnih 96 adresa koje smo primili na mail najbrža bila općina Saborsko kojoj ovom prilikom čestitamo na ekspeditivnosti kao i na brizi za pravovremenu uočljivost svojih pješaka.

Općina Saborsko je već naručila krijesnice prošle godine u ovo vrijeme i zasigurno su upoznati kvalitetom krijesnice, te su potrebom za daljnjim preventivnim djelovanjem u prometu brzo
reagirali kako bi i ove godine mogli počastiti svoje mještane toliko potrebnim predmetima preventive.

BUDIMO VIDLJIVI – BUDIMO SIGURNI SA KRIJESNICOM

Hvala lijepo na poklonu,Drago će mi biti kao načelnici općine da Vas ugostim ako navratite do nas, možete slobodno i ostati u našem malom raju, puno toga nam nedostaje, a najviše stanovništva. Kad dobijemo vaše Krijesnice, koje su i više nego korisne, podjeliti ću ih ”svoj” našoj djeci u PŠ Saborsko (njih 22) i OŠ Plaški koju pohađaju naša djeca od 5-8 razreda. Takođe i našim udrugama i mojim djelatnicima po terenu itd. O svemu ćete dobiti fotke sa zadovoljstvom ćemo ih objaviti na našoj web stranici saborsko.hr,  neka se čuje i za dobra djela i ljude, a ne samo za loše stvari, kojih nam je u životu ionako svima previše.

Lijepi pozdrav

Načelnica općine Saborsko

Đurđica Špehar

679 pogleda