Komunalno poduzeće

Novoosnovano komunalno poduzeće tek je u opremanju i nabavci alata i strojeva, sa svojim jednim terenskim radnikom će nadalje nastojati održavati komunalnu infrastrukturu u skladu s mogućnostima. U našoj općini se još uvijek mnoge stvari pokušavaju dovesti u red, kao što je ugradnja vodomjera kojeg pojedine osobe nisu imale proteklih 15 god. Nadamo se da ćemo do kraja ove godine sve veće  nepravilnosti ispraviti da svi stanovnici napokon budu jednaki, jer jedan je zakon za sve. Nakon godina bezvlašća i nepravde, nekima je teško dokazati da su mnoge stvari zakonska obaveza a ne naša izmišljotina ili hir.

Ovom prilikom pozivam sve one kojima nešto  nije jasno da dođu u općinu Saborsko ili u komunalno poduzeće Sabkom d.o.o i iznesu svoje probleme osobno, pismenim putem, mailom ili faxom, na kojeg ćemo odgovoriti pismeno ili na neki drugi način i problem riješiti na obostrano zadovoljstvo.

Lobiranje i naokolo, zastrašivanje i prijetnje  našim obiteljima nikome ne koriste, za nas  su svi stanovnici jednaki i na sve se primjenjuju zakoni “lijepe naše”.
Kad se više ovdje nebudemo oglašavali onda ćete svi znati da su nas se,  zlobnici i napasnici, koji se bore samo za svoj osobni interes i probitak a nisu ničim pridonjeli za boljitak ovog kraja, riješili.

Načelnica općine

740 pogleda