ŽK Otočac: Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac

Najavljujemo Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac, u četvrtak, 31. ožujka u 11 sati, u kongresnoj dvorani hotela Jezero, u NP Plitvička jezera.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore za regiju Lika – Karlovac, koja djeluje pri ŽK Otočac, u suradnji sa Sektorom za turizam HGK i NP Plitvička jezera.

Regionalni će forum okupiti vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Intencija održavanja Foruma proizašla je iz stalne potrebe za skretanjem pozornosti na turističke mogućnosti Ličko-senjske i Karlovačke županije. Važno je naglasiti i potrebu za promicanjem turističkih potencijala, razvoj selektivnih oblika turizma i njihovu promociju, razmjenu informacija i upoznavanje potencijalnih partnera, informiranost o zakonskim i podzakonskim promjenama i novostima, mogućnost rada i samopromocije na društvenim mrežama, inovativna rješenjima važna za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te povezivanje privatnog i javnog sektora, a sve s ciljem kvalitetne promidžbe i brandiranja destinacije.

Uskoro će biti objavljen program Regionalnog foruma.

Svoje sudjelovanje prijavite putem online obrasca na linku

775 pogleda