Poziv na 4. regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac.

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

Županijska komora Karlovac

Klasa: 334-09/18-03/01

Ur.br: 311-23-11-18-18

Karlovac, 22.3.2018.

Predmet: Poziv na 4. regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac.

Poštovani,

Pozivamo Vas na 4. Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika –Karlovac održati 12. travnja u Karlovcu u restoranu La Mirage (Donje Mrzlo Polje 155) s početkom u 10 sati.

Četvrtu godinu za redom sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika – Karlovac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Karlovačke i Ličko senjske županije. Također, Forum je svojim temama i sadržajem zanimljiv i ostalim poduzetnicima i subjektima koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju ili žele pokrenuti ugostiteljsku djelatnost.

Program Foruma obuhvaća niz aktualnih tema i edukativnih predavanja, od prezentacija novih alata za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendova u obiteljskom smještaju, zakonodavne regulative, mogućnosti financiranja, do primjera dobre prakse i prezentacija novih projekata u destinaciji koji će otvoriti mogućnosti suradnje i promocije iznajmljivača i njihovih kapaciteta.

Kako je cilj Foruma, osim okupiti i obrazovati pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, umrežiti ih s proizvođačima i dobavljačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj, tijekom cjelodnevnog događanja nekoliko izlagača će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja i biti na raspolaganju za poslovne razgovore i moguću suradnju.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu rezervacije svoga mjesta online prijavnicom. Ispred jednog poslovnog subjekta može sudjelovati i više osoba (dodati klikom na Dodajte sudionika na prijavnom obrascu.) Program Foruma dostavljamo u privitku, a nalazi se i na poveznici  OVDJE.

Slobodni ste o ovom događanju obavijestiti subjekte s vašeg područja.

U očekivanju Vaših prijava, pozdravljamo Vas s poštovanjem.

Predsjednik:

dr.sc. Zlatko Kuzman v.r.

1,005 pogleda