Predstavljanje Karlovačke županije u Biogradu na moru

CategoriesNovosti

Karlovačka županija u suradnji s Turističkom zajednicom grada Biograda na moru, organizira predstavljanje proizvođača i njihovih proizvoda s područja Županije, na prodajnim štandovima postavljenim u parku pokraj autobusnog kolodvora u Biogradu na moru. Vrijeme održavanja ovog predstavljanja je od 25. – 31. srpnja 2022. godine.

Cilj ovog predstavljanja je promocija i prodaja kvalitetnih domaćih proizvoda (sira, meda, vina, prerađevina od voća, povrća te drugi poljoprivredni proizvodi) te promoviranje kulturne, turističke i enogastronomske ponude Karlovačke županije, u vrijeme vrhunca turističke sezone u gradu Biogradu na moru. Ovo predstavljanje prodajnog karaktera izvrsna je prilika proizvođačima da svoje proizvode predstave domaćim i stranim turistima.
Izlagači bi na raspolaganju imali ukupno 10 besplatnih drvenih kućica (2×1,7m) s priključkom struje i mogućnošću otvaranja prozora s prednje i jedne od bočnih strana kućice. Ove kućice nemaju rashladne vitrine/hladnjake, stoga bi ih izlagači trebali sami osigurati ukoliko su im iste potrebne.
Troškove prijevoza i smještaja sudionici bi za vrijeme predstavljanja u gradu Biogradu na moru snosili  sami (Turistička zajednica Biograda na moru, pomogla bi oko traženja istog).

Zainteresirane izlagače koji bi svoje proizvode željeli izlagati na štandovima u Biogradu na moru od 25. – 31. 7. 2022. godine – molimo da ispune prijavnicu u prilogu ovog dopisa i pošalju je na mail: karla.zeljkovic@kazup.hr najkasnije do 27. lipnja 2022. godine. Za sve dodatne informacije možete nazvati: 047/666 – 165.

 

Prijavnica word

 

369 pogleda